Wij hanteren verschillende betaalmethodes.  Momenteel kun je bij ons betalen met iDeal, Mister Cash, Sofort Banking, creditcard en cadeaubonnen.

IDEAL en Mr. Cash (België)

iDeal is een betaaldienst van Currence B.V.  Het is een alom bekend betaalmiddel in Nederland, wat jou in staat stelt om direct het product bij ons af te rekenen.  Afhankelijk van bij welke bank je zit, kun je met je bankpas en een bankpaslezer (of via SMS in het geval van ING) de betaling van je gewenste product(en)  direct autoriseren. Hartstikke gemakkelijk, veilig en direct. De voorkeur gaat uit naar betalingen via iDeal.

De Belgische equivalent van iDeal is Mister Cash. Belgen kunnen dus eenvoudig met Mister Cash betalingen in Nederland verrichten.

CREDITCARD

Naast iDeal accepteren wij ook creditcardbetalingen. Het voordeel van een betaling met een creditcard is dat je – afhankelijk van je creditcardprovider- ook verzekerd bent tegen online aankopen. Als er dus wat mis gaat,  kun je vanuit je creditcardmaatschappij dus rekenen op een restitutie. Dat stukje zekerheid vinden mensen wel prettig. Daarom accepteren wij ook creditcardbetalingen.  Het voordeel van een creditcardbetaling is dat je op krediet kunt kopen. Dat raden we niet aan, omdat geld lenen geld kost.

Wij maken gebruik van de infrastructuur van derden in het accepteren van creditcardbetalingen. Dat gebeurt op een vertrouwde server en via een beveiligde SSL-verbinding.