Pearl Wax is de nieuwste zelfontharingsmethode van 2017. Een zeer effectieve en gebruiksvriendelijke manier van ontharen in de comfort van je eigen huis. Razendpopulair in de Verenigde Staten en nu verkrijgbaar in Nederland. De Pearl Wax zal je ongetwijfeld voorbij zien komen in een beautyblad, op Instagram of Facebook.

In dit artikel zal worden uitgelegd hoe je in 3 stappen overtollige haargroei effectief en langdurig verwijdert met behulp van de Pearl Wax. Dure behandelingen bij een professionele beautysalon zijn verleden tijd. Onze klanten zijn enthousiast over de professionele resulaten en hebben reeds tientallen euro’s en tijd bespaart!

Wat is Pearl Wax?

Pearl Wax zijn harde boontjes die met behulp van een Wax Heater of in een kookpan vloeibaar gemaakt dienen te worden. Zodra de Pearl Wax op temperatuur is, kan het op het gewenste lichaamsdeel worden aangebracht.

De Pearl Wax in parelachtige boonvorm ziet er zo uit:

Deze hars heeft een harde structuur als het koud is en wordt door het verwarmen met een harsverwarmer stroperig. Met een spatula dient een laag te worden aangebracht op het gewenste gebied. Je kunt zelf precies bepalen op welk gebied je de Pearl Wax wil aanbrengen en welke gebieden nog gedaan moeten worden. Zodra de Pearl Wax is opgedroogd kan het vervolgens worden verwijderd, zonder dat je hiervoor strips nodig hebt. De Pearl Wax is geschikt voor het verwijderen van alle soorten haargroei en kan vrijwel op alle delen van het lichaam worden gebruikt (gezicht, armen, benen, oksels, bikinilijn). Zowel grotere als kleinere lichaamsgedeelten kunnen effectief en efficiënt worden onthaard.

Pearl Wax is uitermate geschikt voor personen met een gevoelige huid en voor de meer gevoelige gebieden, zoals rondom de bikinlijn. Waarom? De Pearl Wax wordt in vloeibare, warme vorm aangebracht op het gewenste lichaamsdeel. De Pearl Wax zal zich alleen vastkleven aan de haartjes, en dus niet aan de huid. Daarnaast wordt door de warmte van de wax de poriën geopend. De combinatie van deze twee factoren samen zorgen ervoor dat het ontharingsproces met Pearl Wax bijzonder aangenaam verloopt.

De Pearl Wax is ook zeker geschikt is voor mannen die graag hun borst, buik- en rughaar of andere gebieden effectief willen ontharen voor een langdurig resultaat.

De voordelen van Pearl Wax

Kort samenvattend zijn dit dus de belangrijkste voordelen van Pearl Wax:

 • Geen strips nodig. De Pearl Wax wordt vanzelf hard en kan gemakkelijk worden verwijderd;
 • Uitermate geschikt voor de gevoeligehuid; Pearlwax kleeft zich alleen vast aan de haartjes, dus niet aan de huid. Daarnaast openen de poriën zich door de warmte. De combinatie van deze twee factoren zorgen ervoor dat het ontharingsproces bijzonder aangenaam verloopt.
 • Bevat huidvriendelijke en revitaliserende ingrediënten.
 • Geschikt voor het verwijderen van ongewenste haargroei op elk lichaamsdeel, inclusief gezicht, oksels en bikinilijn;
 • De Pearl Wax pakt zowel dikke stugge haren als donshaartjes.
 • Geen gedoe met plakkerige handen
 • De beste zelfontharingsmethode van 2017: harsen vanuit de comfort van je huis
 • Bespaar tientallen euro’s op dure harsbehandelingen bij professionele beautysalons

Wil jij de resultaten zelf ervaren?  Bekijk dan onze producten en bestel direct jouw Pearl Wax. 

 • Direct leverbaar
 • Vandaag besteld voor 20:00 uur = morgen in huis!
 • Bij bestellingen boven 20 euro (NL) en boven 30 euro (BE) zijn de verzendkosten gratis!
 • Klantenservice per e-mail, live chat en Whatsapp (+ 31 6  86 17 39 42)

Hoe werkt het?

Het harsen met Pearl Wax is super eenvoudig en kan opgedeeld worden in 3 stappen.

Wat heb je nodig?

 1. Pearl Wax
 2. Wax Heater (optioneel) of een kookpan / magnetron
 3. Spatula’s

Stap 1:  Verwarm de Pearl Wax

Het verwarmen van de Pearl Wax kan op verschillende manieren:

 • Je verwarmt de Pearl Wax in een kookpan.
 • Je verwarmt de Pearl Wax in de magnetron.
 • Je verwarmt de Pearl Wax in een speciaal daarvoor ontwikkelde Wax Heater

Het is aan te raden om de Pearl Wax met behulp van de Wax Heater op te warmen.  Zo heb je bijvoorbeeld meer controle over de warmte met behulp van de warmteregelaar. Je kunt hiermee precies zien wanneer de Pearl Wax op temperatuur is en dus geschikt om aan te brengen. Daarnaast hou je je kookpannen en andere keukengerei schoon en apart van je harsmiddelen.

 

De Pearl Wax is klaar voor gebruik als de Pearl Wax een vloeibare, maar stroperige vorm heeft aangenomen.

Pro Tip:  Zorg ervoor dat je de Pearl Wax niet te heet opwarmt. Kies een temperatuur welke ‘precies goed’  aanvoelt op je huid. In het begin zul je enkele keren moeten experimenteren en aftasten om het juiste temperatuur te vinden.

Stap 2:  Breng de Pearl Wax aan met behulp van een Spatula op het gewenste lichaamsgedeelte

Met behulp van een spatula kun je de Pearl Wax nauwkeurig op de gewenste lichaamsgedeelte

aanbrengen . Dit dient tegen de haargroeirichting in te gebeuren. Tijdens het aanbrengen van de Pearl Wax merk je dat deze automatisch zal verharden. Dat is ook de bedoeling. Geef het eventjes kort de tijd om helemaal af te koelen en te verharden en ga dan over naar stap 3.

Stap 3:  Trek de afgekoelde Pearl Wax af van je huid

Nu is het moment daar! Eenmaal afgekoeld, kan de Pearl Wax worden verwijderd. Tik met je vingers op de wax om te controleren of de wax voldoende is verhard en dus klaar is om te worden verwijderd. Het is van belang om je huid eerst strak te houden. Trek nu de afgekoelde wax met een snelle beweging tegen de haargroeirichting in van je huid. Deze beweging dient zo snel mogelijk gedaan te worden. Hoe sneller de beweging, hoe beter het resultaat. Zorg ervoor dat dit zo parelllel mogelijk aan het lichaamsgedeelte gebeurt.

Pro Tip: Bij het aanbrengen van de Pearl Wax op het gewenste gebied, is het verstandig om de wax bij het randje/lipje iets dikker aan te brengen. Dit maakt het makkelijker om een goede grip te krijgen en met een snelle beweging de wax te verwijderen.

Zo,  dat is het.  In 3 stappen en binnen gemiddeld 15 minuten heb je jezelf ontdaan van overbodige haargroei met een langdurig resultaat. Zonder strips,  zonder geplak, en zonder een bezoek aan een professionele beautysalon of waxbar. Meer tijd over voor leuke dingen!

Ben jij ook benieuwd naar het resultaat van de Pearl Wax?

In onze shop kun je alles vinden wat je nodig hebt om zelf de resultaten van de Pearl Wax te ervaren. Alles is op voorraad, dus je hoeft niet wekenlang te wachten tot je het eindelijk in huis hebt!

Bestel nu Pearl Wax, verkrijgbaar in de kleuren kleuren Pink,  Azuleen en Lavender. 

Het is niet vereist, maar wel aan te raden om gebruik te maken van een Wax Heater om de Pearl Wax te verwarmen.

Deze kun je ook bij ons bestellen en kun je op deze pagina bestellen!

Pro Tip:  bestel het voordeelpakket met twee zakken Pearl Wax naar keuze,  een Wax Heater en 10 Spatula’s ter waarde van 77 euro, nu voor 60 euro!