Maak kennis met het bedrijf achter Pearl Wax

We zijn een groep van drie ondernemers met passie voor beauty- en gezondheidsproducten. We houden de markt nauwlettend in de gaten en brengen de nieuwste trends en kwaliteitsproducten naar Nederland.
Amy Westdijk - Directeur

Dit is wat we doen en waar we voor staan

Missie

Het bedrijf achter de Pearl Wax is een jonge start-up, gevestigd in Rotterdam, welke als missie heeft om toffe beautyproducten op de markt te brengen. Van blackhead maskers tot aan dermarollers. En nu de laatste vinding… de Pearl Wax.

Visie

In alles wat we doen én aanbieden, wordt gevoed door een simpele filosofie dat bestaat uit drie kernaspecten.

Kwaliteit

In de productie van onze producten is het kwaliteitsaspect veruit het belangrijkst. Onze producten worden van de beste materialen gemaakt en voldoen zowel aan onze eigen strenge kwaliteitseisen alsook aan geldende wet- en regelgeving. Op deze manier zul je de kwaliteit in de gebruikte materialen en het product als geheel herkennen.

Innovatie

We zijn dankbaar, maar nooit tevreden. Daarom altijd op zoek naar manieren om onze producten nog beter en nog mooier te maken. Met feedback van zowel particuliere als zakelijke klanten, alsook eigen ervaringen, zijn we constant bezig met het innoveren en optimaliseren van ons aanbod.

Servicegericht

Nog belangrijker dan onze eigen producten zijn de mensen die onze producten gebruiken. Daarom investeren we heel veel tijd en geld in goede service. Dat betekent voldoende bereikbaarheid, snelle afhandeling van vragen en klachten, voldoende bedenktijd én de mogelijkheid tot retourneren.

Doelstelling

Voor de  Pearl Wax l hebben we onszelf tot doel gesteld om de grootste leverancier voor zowel de particuliere als zakelijke markt te worden van Pearl Wax overeenkomstig onze missie en visie.

Bedankt voor het vertrouwen,

sign