Pearlwax verzendt haar producten via Post NL/MyParcel en verzending.  Aangezien wij afhankelijk zijn van de postdiensten van PostNL kan de levertijd door onvoorziene omstandigheden als drukte soms iets langer zijn. Je ontvangt van ons in ieder geval altijd een email zodra je bestelling wordt aangeboden voor verzending en in het geval van pakketpost een mail met de Track and Trace code zodat je je zending kunt volgen.

Bezorgtabel
BESTELD OP…. VOOR 19.00 UUR NA 19.00 UUR
MAANDAG Levering dinsdag Levering woensdag
DINSDAG Levering woensdag Levering donderdag
WOENSDAG Levering donderdag Levering vrijdag
DONDERDAG Levering vrijdag Levering zaterdag
VRIJDAG Levering zaterdag Levering dinsdag
ZATERDAG Levering dinsdag Levering dinsdag
ZONDAG Levering dinsdag Levering dinsdag

* met uitzondering van feestdagen en onvoorziene omstandigheden bij PostNL 

 

Niet thuis op moment van aflevering, wat nu?

Als je op het moment van bezorging niet thuis bent, heeft u 3 opties:

  • de postbode laat een briefje in de brievenbus achter met daarop een code waarmee je via internet een nieuwe bezorgdag en eventueel andere locatie kunt aangeven;
  • het pakket wordt bij de buren afgeleverd, hiervan zal je door middel van een briefje door de brievenbus op de hoogte worden gesteld;
  • de postbode biedt het pakket de volgende werkdag opnieuw aan, wanneer hij of zij er ook bij deze tweede poging niet in slaagt het pakket (bij de buren) af te leveren wordt het naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht. Op vertoon van je legitimatie kun je het pakket daar vanaf de volgende dag binnen 3 weken afhalen.
Verzendkosten 

De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn bij PearlWax altijd gratis bij bestellingen boven 20 EUR (NL) en 30 EUR (BE).

Ruilen & Retourneren

Retourneren 
Natuurlijk hopen we dat dit niet aan de orde zal zijn, maar mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met je aankopen is het goed te weten dat er altijd mogelijkheid is te ruilen of te retourneren.

Voor het retourneren van Pearl Wax gelden echter wel een aantal regels:

1.    Pearl Waxes zijn zogenaamde hygiëneproducten en mogen alleen geretourneerd worden als ze ongeopend (dus ook een eventuele verpakking dient nog intact te zijn) en ongebruikt zijn;
2.    Je kunt een product terugzenden als je binnen 30 dagen een retouraanvraag hebt gedaan

Wanneer je besluit het artikel binnen 30 dagen te retourneren, komen de kosten voor de retourverzending voor jouw rekening. Gemaakte verzendkosten vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht en zullen dan ook niet worden terugbetaald. Uitzondering op deze regel zijn producten die bij ontvangst beschadigd zijn of verkeerd geleverde artikelen. Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat Pearl Wax niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen.

Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door jou betaalde bedrag zo snel mogelijk teruggestort op je rekening.

Ruilen 

Mocht je een product willen ruilen voor een ander artikel uit onze shop dien je het in te ruilen product (op eigen kosten) naar ons te retourneren en vervolgens via de website een nieuwe bestelling te plaatsen. Het is helaas niet mogelijk bestellingen met elkaar te verrekenen.